Schitterende zilveren trapbekleding

Wilt u graag een unieke trap in uw woning, bedrijfspand of andersoortig gebouw? Wilt u een opvallende trap die anders is dan anders? Wat dacht u van een zilveren trap van Flakestrap.nl? Zilver is een kleur die luxe en elegantie uitstraalt en deze sfeer kunt u doortrekken naar de rest van het pand door te kiezen voor zilveren trapbekleding. Vaak wordt een grijzige kleur als 'zilver' gecommuniceerd, maar dit is bij Flakestrap.nl absoluut niet het geval. Zilver is in ons geval ook echt fonkelend zilver. Kies dus voor een modern stijlelement in het interieur met een zilveren trap.

Een zilveren flakes trap van hoge kwaliteit

Flakestrap geeft uw trap van een zilveren kleur door deze te voorzien van een laagje flakes. Eerst wordt de trap bespoten met een klevende onderlaag. Vervolgens worden de flakes, oftewel de zilveren kunststof deeltjes, onder hoge druk aangebracht. Tenslotte wordt er een doorzichtige beschermlaag aangebracht die vele voordelen heeft. Zo krijgt de zilveren trap een antislip laag en is de trap anti-allergisch en zeer onderhoudsvriendelijk. Een laatste belangrijk voordeel is dat de trap in één werkdag compleet kan worden afgemaakt. De sneldrogende toplaag kan namelijk na anderhalf uur weer betreed worden. Zodoende is een unieke zilveren trap van Flakestrap.nl een schitterende toevoeging aan het interieur van uw pand.

Mooie en unieke trapbekleding van Flakestrap.nl

Wilt u uw pand graag voorzien van een unieke en stijlvolle trap met zilveren trapbekleding? Dan is Flakestrap het bedrijf waarnaar u op zoek bent. Onze professionals zorgen ervoor dat uw trap op een vakkundige manier wordt voorzien van een verfijnde zilveren laag die elegantie en stijl uitstraalt. Uw trap wordt het stralende middelpunt en daarbij is het ook nog eens erg veilig door de anti slip kwaliteiten waarover de trap zal beschikken. Bent u geïnteresseerd in een dergelijke trap en wenst u meer informatie of kleurstaaltjes? Dan kunt u contact opnemen met Flakestrap.nl.

Service

5 jaar garantie
Deskundig advies
Vrijblijvende offerte

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

© Copyright 2021 Enssieg Groep B.V. | Partners | Pers | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | FAQ | Contact | Sitemap