Een betaalbare Vlokken trap

Bent u op zoek naar een duurzame, aparte en mooie manier om uw trap te bekleden? Heeft u een nieuwbouwhuis en zoekt u een anti allergische trapbekleding zodat u zonder te niezen op de bovenverdieping kunt komen? Dat is allemaal mogelijk met de vlokken trap! Een vlokken trap is, zoals de naam eigenlijk al verklapt, bekleed met een speciale soort kunststof vlokken. Deze bepalen het uiterlijk van de vlokken trap en zorgen ervoor dat u een functionele doch mooie trap in uw gebouw heeft.

Duurzame trapbekleding: kies voor een vlokken trap

Een vlokken trap is van grote meerwaarde aan uw interieur. Het geeft de ruimte meteen een hele andere uitstraling. U kunt zelf bepalen welke flakes worden gebruikt op uw vlokken trap. Wij komen graag met de stalen bij uw thuis zodat u zelf kunt bepalen welke flakes mix het mooiste zal staan bij uw interieur. Welke vlokkenmix u ook kiest, we kunnen u garanderen dat u straks in het bezit bent van een duurzame, slijtvaste trap. Een stoffen bekleding is erg gevoelig voor slijtage, dus op den duur zult u moeten investeren in onderhoud. Een vlokken trap is erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Dat is erg goed voor uw portemonnee.

Een veilige vlokken trap

Behalve dat een vlokken trap erg onderhoudsvriendelijk is, is deze ook anti-slip. U wilt natuurlijk dat u kantoor, huis of gebouw zo veilig mogelijk is. Doordat een vlokken trap anti-slip is, zult u niet gauw uitglijden op zulke trappen. Dat voorkomt een hoop ongelukken en narigheid. Bent u geinteresseerd in een mooie, slijtvaste, voordelige en anti-allergische vlokken trap? Neem vrijblijvend contact op met Enssieg Groep voor een afspraak.

Contact met ons opnemen

Heeft u interesse in een vlokken trap of wilt u hier iets meer over weten, neem dan contact met ons op.

Service

5 jaar garantie
Deskundig advies
Vrijblijvende offerte

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

© Copyright 2021 Enssieg Groep B.V. | Partners | Pers | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | FAQ | Contact | Sitemap