Karpetten 
Enssieg Groep heeft sinds kort ook een karpettenlijn voor zowel particulieren als bedrijven in het assortiment opgenomen. Dit is toch de kers op de taart als het gaat om het interieur. Naast de vloerafwerkingen waar Enssieg Groep zich in specialiseert bieden we daarin ook nog een extra touch voor je interieur.  Voor meer informatie over de karpetten en het assortiment klik hier.

     

Gietvloeren 

Naast Flakestrap biedt Enssieg ook gietvloeren. Enssieg Groep is specialist op het gebied van gietvloeren en andere vloeistofdichte vloerafwerkingen. Coatingvloeren, cementgebonden Betonlookvloeren en troffelvloeren zijn onder anderen ook opgenomen in het uitgebreide assortiment van Enssieg Groep. Doordat Enssieg Groep zijn eigen specialisten heeft voor ieder afzonderlijk vloertype kan Enssieg kwaliteit afleveren bij de klant en een stukje extra service geven. Voor hulp bij het kiezen van een geschikte vloer, kunt je terecht bij onze adviseurs die je graag ontvangen in de showroom in Tilburg. U kunt ons assortiment bekijken waarbij ondersteunt wordt door één van onze collega’s.  Voor meer informatie klik hier dan wordt u doorverwezen naar de pagina van Enssieg Vloeren.

    

Bouwchemie

Enssieg Groep kent ook zijn divisie bouwchemie. Enssieg Bouwchemie doet veel werkzaamheden als het gaat om herstel en renoveren. Onder anderen kunt u bij Enssieg Bouwchemie terecht voor vochtproblemen, betonherstel, balkonrenovaties , galerijrenovaties en velen andere disciplines. Klik hier voor meer informatie over de producten en diensten van Enssieg Bouwchemie, en u automatisch doorverwezen naar de website van Enssieg Bouwchemie.

      

 

 

Service

5 jaar garantie
Deskundig advies
Vrijblijvende offerte

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

© Copyright 2021 Enssieg Groep B.V. | Partners | Pers | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | FAQ | Contact | Sitemap