Vacatures

Met regelmaat zijn wij op zoek naar die professionele enthousiaste man of vrouw die aan onze organisatie iets kan toevoegen. De heldere en open bedrijfscultuur biedt voor jou en ons weer nieuwe mogelijkheden. Kijk rond op de website en zie de eventuele vacatures. Reageren op een vacature kan door contact op te nemen met: Maikel van Der Wou; maikelvanderwou@enssieg.nl.

Gietvloer applicateur (kunststof vloerenlegger)
Wij zijn op zoek naar een kunststof vloerenlegger voor het aanbrengen van vloersystemen bij onze klanten. Kom jij ons team versterken?

Projectmanager
Wij zijn op zoek naar een projectleider of uitvoerder met ambitie, kennis en kunde voor het aansturen van ons team met applicateurs. Kom jij Enssieg Groep versterken?

Traprenovatie applicateur
Wij zijn op zoek naar een Flakestrap applicateur voor het aanbrengen van onze unieke Flakestrap trapafwerkingssystemen bij onze klanten. Kom jij ons Enssieg Groep-team versterken?

Specialist voeg-overgangen
Wij zoeken iemand die ervaring heeft met  betonreparatie, betonherstel, sloopwerk, kitwerk, het aanbrengen van cement dekvloeren of gietvloeren, of andere bouw-chemische werkzaamheden.

Allrounder bouw/bouwchemie
Wij zijn op zoek naar een iemand die breed inzetbaar is bij alle voorkomende werkzaamheden bij onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan schaven, vloeren schuren, gaten boren of het betere kitwerk.
Iets voor jou? Kom jij ons team versterken?

Leerling applicateur
Op zoek naar een plek om ervaring op te doen in de (af)bouw? Bij Enssieg Groep leren we je alles over vloerafwerking en het aanbrengen van trapsystemen. Klaar om meer kennis op te doen in deze bijzondere tak van sport?

Verkoopmedewerker vloer-/trapafwerking
Mogen wij jou als account manager verwelkomen in ons verkoopteam? Wij zijn op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker, een aanpakker die onze middelgrote, jonge organisatie in de afbouw wil helpen groeien. Laat jij binnenkort onze verkoopcijfers pieken?

Junior verkoper - startersfunctie
Mogen wij jou binnenkort als junior verkoper toevoegen aan ons salesteam? Wij zijn op zoek naar een leergierige verkoopmedewerker vol ideeën en met ambitie, die binnen onze middelgrote, jonge organisatie in de afbouw mee wil groeien. Ben jij ons nieuwe verkooptalent?

Service

5 jaar garantie
Deskundig advies
Vrijblijvende offerte

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

© Copyright 2022 Enssieg Groep B.V. | Partners | Pers | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | FAQ | Contact | Sitemap