Flakestrap; de specialist traprenovatie Tilburg

Is uw trap toe aan versterking en/of een frisse look? Met plezier renoveren wij uw trap! Zoekt u een betrouwbare partij voor uw traprenovatie in Tilburg, dan staat Flakestrap klaar voor u met al haar specialiteiten.

Wanneer u kiest voor een traprenovatie in Tilburg, dan krijgt u een prachtige Flakestrap. Dit is een nieuwe, unieke bekleding voor trappen. De voordelen van een Flakestrap traprenovatie zijn:
- slijtvast;
- antislip;
- vloeistofdicht;
- naadloos;
- 5 jaar garantie
- in één dag gerealiseerd!

Wilt u meer weten over onze Flakestrappen traprenovaties? Neem dan contact met ons op via:
Tel: 013 46 00 450
E-mail: info@enssieg.nl

Waarom een trap renoveren?

Een traprenovatie kan om veel verschillende redenen worden uitgevoerd. Zo is het mogelijk dat de kleuren van uw trap door de jaren heen vervaagd zijn. Ook kan slijtage van de trapbekleding leiden tot gevaarlijke situaties (door gladde treden). Wanneer u ontevreden bent over de trap in uw woning, dan kunt u de bestaande trappen opnieuw bekleden óf vervangen door nieuwe, op maat gemaakte treden. Flakestrap kan u dus ook een compleet nieuwe trap bezorgen door middel van het aanbrengen van zogenoemde flakes. Daarnaast staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel, waardoor uw gerenoveerde trap nog jaren mee gaat.

Traprenovatie Tilburg door Flakestrap

Flakestrap.nl is onderdeel van Enssieg Groep, gevestigd in Tilburg. Voor een traprenovatie in Tilburg bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wij kunnen uw oude en versleten trap weer een compleet nieuwe uitstraling geven, in een stijl en kleur naar uw keuze. Wilt u een klassieke uitstraling, of juist een moderne uitstraling? Met een Flakestrap is alles mogelijk.

Bent u benieuwd naar onze  traprenovaties in Tilburg? Bekijk dan de foto's op onze website of vraag de catalogus aan. Wij komen ook graag bij u langs om uw trap te bekijken en om de mogelijkheden te bespreken.

Service

5 jaar garantie
Deskundig advies
Vrijblijvende offerte

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

© Copyright 2021 Enssieg Groep B.V. | Partners | Pers | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | FAQ | Contact | Sitemap