Traprenovatie Eindhoven

Denkt u aan kwalitatieve traprenovatie in Eindhoven, denk dan aan een traprenovatie van Flakestrap. Bij Flakestrap weten we dat een trap een cruciaal onderdeel van een huis is en dus stevig en duurzaam moet zijn. Wij kiezen daarom voor kwalitatieve en duurzame trappen en trapbekleding, namelijk door zogenoemde 'flakes' te gebruiken. Flakes zijn, zoals de benaming al zegt, een soort vlokken. De vlokken bestaan uit op elkaar geperst materiaal, waardoor uw traprenovatie in Eindhoven een resultaat oplevert waar u tientallen jaren plezier van heeft. Het op elkaar geperste materiaal heeft door de persing namelijk een erg hoge dichtheid gekregen, en door de vakkundige plaatsing is een Flakestrap slijtvast, antislip, naadloos, vloeistofdicht en onderhoudsvriendelijk.

Kiest u voor de moderne flakes voor uw traprenovatie in Eindhoven? Uw trap kan binnen één dag volledig gerenoveerd zijn!

Innovatie & design bij uw traprenovatie in Eindhoven

Als u voor een traprenovatie in Eindhoven voor flakes kiest, kiest u voor één van de modernste methoden van traprenovatie. De innovatieve flakes maken uw trap duurzaam. Daarbij wordt het design bij deze moderne traprenovatiemethode ook niet vergeten. Flakestrappen worden gemaakt van duurzaam materiaal en bestaan uit op elkaar geperste vlokken. De soort flakes die voor uw traprenovatie in Eindhoven worden gebruikt, kunt u zelf uitkiezen. U kunt hierdoor de stijl van de trap geheel op uw wensen laten aansluiten. Gaat u voor licht, donker, een fijne structuur, een grove structuur, glans, matheid, een egale kleur of een gewaagde kleurmix voor een gemêleerd effect?

Kies uw kleur, structuur, mix en stijl

Bent u benieuwd naar hoe uw traprenovatie in Eindhoven met een Flakestrap eruit zal zien? Neem een kijkje in onze showroom en win advies in van onze specialisten op het gebied van traprenovaties met flakes. Plan eenvoudig een kijkafspraak in via onze online kalender of bel naar +31 (0)13-4600 450.

Service

5 jaar garantie
Deskundig advies
Vrijblijvende offerte

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

© Copyright 2021 Enssieg Groep B.V. | Partners | Pers | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | FAQ | Contact | Sitemap