Traprenovatie Breda

Voor een mooie traprenovatie in Breda bent u bij Flakestrap aan het juiste adres! Flakestrap zorgt ervoor dat uw verouderde trap of trap met lelijke slijtageplekken op traptreden, binnen één dag weer als nieuw is. Hoe dat mogelijk is? Door de nieuwe techniek die wij gebruiken om trappen volledig te vernieuwen. Een trap wordt door ons omgetoverd tot een zogenoemde Flakestrap. Deze trap is slijtvast, antislip en vloeistofdicht. Hierdoor blijft de trap tot wel 50 jaar mooi!

Een kwaliteitstrap na de traprenovatie in Breda

Bent u op zoek naar een kwalitatieve traprenovatie voor uw huis in Breda? Dan is een Flakestrap een goede optie. De Flakestrappen blijven jarenlang mooi. Daarbij zijn ze in allerlei stijlen en kleuren te maken, zodat ze altijd naadloos aansluiten bij uw huis, bedrijfspand of inrichting van de ruimte waarin de trap zich begeeft.

U heeft voor uw traprenovatie in Breda twee mogelijkheden:

  1. U kunt kiezen voor een nieuwe trapbekleding. In dit geval brengen wij de flakes aan op de treden.
  2. Is uw gehele trap in uw huis of bedrijfspand aan vernieuwing toe? Dan gaat u voor een gehele traprenovatie voor uw trap in Breda! We vervangen de treden dan helemaal met flakestreden.

Uw traprenovatie in Breda is met de tweede optie een renovatie waar u nog jarenlang plezier aan kunt beleven. Flakestrappen gaan namelijk langer mee dan bijvoorbeeld trappen met vloerbedekking of halve maantjes. Bovendien wordt uw trap na een traprenovatie van ons in Breda veiliger gemaakt. Flakestrappen zijn immers antislip en slijtvast, waardoor uitglijden over gedeelten met slijtage tot de verleden tijd behoren.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor traprenovatie in Breda, of bijvoorbeeld in andere steden in Nederland zoals Eindhoven? Kijk verder op onze website en download onze brochure. Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Dat kan natuurlijk ook! Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, via telefoon: 013 46 00 450 of e-mail: info@enssieg.nl.

Service

5 jaar garantie
Deskundig advies
Vrijblijvende offerte

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

© Copyright 2021 Enssieg Groep B.V. | Partners | Pers | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | FAQ | Contact | Sitemap