Trappenhuis renovatie door Flakestrap.nl

Als verantwoordelijke voor het onderhoud van een  openbaar gebouw of appartmentencomplex is het verstandig om tijdig te kiezen voor een trappenhuis renovatie. De trappen in een dergelijk pand worden ontzettend vaak gebruikt en achterstallig onderhoud kan grote gevolgen hebben. Kies daarom voor een renovatie door Flakestrap.nl. Zo maakt u uw trappenhuis in een mum van tijd veiliger, mooier, onderhoudsvriendelijker en hygiënischer. 

Een flakes trap in uw appartementencomplex

Een trappenhuis renovatie hoeft niet duur te zijn en hoeft al helemaal geen dagen te kosten. Een trappenhuis is vaak het hart van het gebouw omdat deze alle etages met elkaar verbindt. Langdurige renovaties zijn daarom storend voor de bewoners van het appartementencomplex. Een goede en snelle oplossing omtrent een trappenhuis renovatie is het gebruik van Flakes. Flakes zijn kleine kunststof deeltjes die op de huidige trap gespoten worden en vervolgens worden voorzien van een beschermlaag. De kleurkeuze is helemaal aan u want er zijn verschillende varianten verkrijgbaar. Het grootste voordeel van het gebruik van Flakes is dat de trappenhuis renovatie binnen één dag voltooid is. Nadat de beschermlaag is aangebracht, heeft de trap maar 1,5 uur nodig om te drogen. Zo ziet u maar dat een trappenhuis renovatie niet altijd veel tijd in beslag neemt. Een complete renovatie is ook mogelijk, bijvoorbeeld door vloeren, tegelvloeren, bordessen en galerijen te renoveren. Dit is allemaal mogelijk bij Flakestrap.nl.

Voordelen van renoveren

Wanneer u tijdig kiest voor een trappenhuis renovatie door Flakestrap.nl, zal dit op termijn beslist voordeel opleveren. De trap is zeer onderhoudsvriendelijk, slijtvast, gemakkelijk schoon te houden en voorzien van een anti slip laag. Tevens is een dergelijke trappenhuis renovatie zeer betaalbaar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw pand? Neemt u dan contact op met Flakestrap.nl.

Service

5 jaar garantie
Deskundig advies
Vrijblijvende offerte

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

© Copyright 2021 Enssieg Groep B.V. | Partners | Pers | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | FAQ | Contact | Sitemap