Laat uw trap opknappen door een professionele trappen leverancier

Wilt u uw appartementencomplex, bedrijfspand, school, ziekenhuis, parkeergarage of andersoortig openbaar gebouw voorzien van veilige trappen? Dan is Flakestrap.nl de trappen leverancier waarnaar u op zoek bent. Een trap is namelijk een zeer belangrijk onderdeel van een pand, aangezien het twee verdiepingen met elkaar verbindt. Het is dan ook van belang dat een dergelijke trap vakkundig en mooi wordt bekleed met kwalitatieve materialen. Flakestrap is een trappen leverancier die beschikt over zeer vakbekwaam personeel en veel ervaring, dus wij kunnen uw trap beslist voorzien van een goede bekleding.

Wat is een flakes trap?

Wanneer u uw trap wilt voorzien van een kwalitatieve trapbekleding, dan zijn flakes een gepaste oplossing. De kunststof flakes worden op een vakkundige manier op de trap gespoten en worden vervolgens voorzien van een transparante beschermlaag. Dit zorgt voor een duurzame en slijtvaste oplossing. Dankzij de geavanceerde technieken waar trappen leverancier Flakestrap gebruik van maakt, kan uw trapbekleding in één werkdag geplaatst worden. Na anderhalf uur kan de trap weer betreed worden, dus bewoners, scholieren of bezoekers van de gebouwen in kwestie zullen bijna geen oponthoud ondervinden van het plaatsen van de trapbekleding. Dit bewijst dat Flakestrap de trappen leverancier die de klus beslist op een optimale manier kan uitvoeren.

Flakestrap.nl, uw professionele trappen leverancier

Bent u lid van de Vereniging Van Eigenaren en wilt u uw appartementencomplex van mooie, veilige, slijtvaste en onderhoudsvriendelijke trappen voorzien? Of zijn de trappen in uw bedrijfspand aan vervanging toe? Neemt u dan contact op met trappen leverancier Flakestrap.nl. Onze professionals komen desgewenst bij u langs met kleurstaaltjes en voorzien u graag van advies. Tevens kunnen we u een scherpe offerte op maat bieden.

Service

5 jaar garantie
Deskundig advies
Vrijblijvende offerte

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

© Copyright 2021 Enssieg Groep B.V. | Partners | Pers | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | FAQ | Contact | Sitemap