Trapbekleding showroom 

Zoekt u naar de meest moderne vorm van trapbekleding? Wilt u uw trap renoveren en voorzien van een nieuwe uitstraling? Dat kan met een traprenovatie van flakestrap.nl. We maken trappen renoveren betaalbaar en toegankelijk, want u kunt met elke soort trap bij ons terecht. Zo hebben we reeds vele traprenovaties uitgevoerd in onder andere woonhuizen, bedrijven, ziekenhuizen, scholen en kantoren. Heeft u interesse in een traprenovatie en zoekt u een duurzame en praktische vorm van trapbekleding? Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze traprenovatie showroom.

 

Scherpe prijzen & snelle plaatsing

Flakestrap.nl is een onderdeel van Enssieg Groep. Doordat we reeds duizenden trappen hebben gerenoveerd middels deze duurzame en decoratieve vorm van trapbekleding, kunnen we u een zeer scherpe tarieven bieden. Daarnaast zijn flakes slijtvast, antislip en anti-allergisch. Tenslotte kunnen we uw traprenovatie in de meeste gevallen in één dag uitvoeren en is de trap na anderhalf uur al weer beloopbaar. Kortom: flakes trapbekleding is duurzaam, betaalbaar én snel geplaatst!

Trapbekleding showroom

In onze trapbekleding showroom staan onze specialisten voor u klaar om u te voorzien van de nodige informatie rondom traprenovaties. Wij leveren onze diensten zowel aan particulieren als aan bedrijven, dus we kunnen u altijd van dienst zijn. In onze traprenovatie showroom zult u legio mogelijkheden vinden die toegepast kunnen worden. Denk hierbij aan verschillende soorten en kleuren flakes, sommige zelfs met glitters.

We nodigen u uit om via het onderstaande contactformulier een afspraak in te plannen zodat u de flakes trapbekleding met eigen ogen kunt aanschouwen in onze showroom. Onze traprenovatie specialisten staan voor u klaar en kunnen u voorzien van informatie en advies.