Is uw trap aan vernieuwing toe?

Trappen worden erg veel gebruikt in bijvoorbeeld woonhuizen en bedrijven. Maar ook in appartementencomplexen, scholen, ziekenhuizen, parkeergarages en andere openbare gebouwen worden de trappen dagelijks veelvuldig betreed. Na verloop van tijd is het dus noodzakelijk om uw trap te vernieuwen. Niet alleen vanwege het uiterlijk, maar ook vanwege de veiligheid. Een trap kan door de jaren heen namelijk zijn anti slip kwaliteiten verliezen. U wilt natuurlijk een veilige omgeving creëren voor uw bewoners en bezoekers. Een flakes trap van Flakestrap.nl is dan een gepaste oplossing.

Mooier, schoner en veiliger

Flakestrap.nl is een professional op het gebied van trap vernieuwing. De trap wordt namelijk bedekt met een laag flakes waardoor de trap zeer gemakkelijk te onderhouden is. De naadloze trapbekleding zorgt voor een gemakkelijk schoon te houden oppervlak met gedegen antislip kwaliteiten. Dat is erg belangrijk, vooral met nat weer. Wij voorzien uw trap van bekleding die dus niet alleen erg mooi is, maar ook erg slijtvast, veilig en onderhoudsvriendelijk. Doordat het vernieuwen van de trap in één werkdag kan worden uitgevoerd, zullen bewoners, bezoekers en gasten amper overlast ondervinden van werkzaamheden.

Uw trap vernieuwen? Schakel Flakestrap.nl in!

Wilt u uw trap vernieuwen op een mooie, voordelige en veilige manier? Dan bent u bij Flakestrap.nl aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en doordat we de beschikking hebben over vakkundig personeel, kunnen we uw trap opknappen zodat deze weer fris oogt en tegelijkertijd beschikt over een veilige antislip laag. Er zijn diverse designs waaruit u kunt kiezen, dus er is altijd een kleur die aansluit bij het interieur van het gebouw. Neem contact met ons op en laat uw trap vernieuwen door Flakestrap.nl!

Service

5 jaar garantie
Deskundig advies
Vrijblijvende offerte

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

© Copyright 2021 Enssieg Groep B.V. | Partners | Pers | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | FAQ | Contact | Sitemap