Bestaande of nieuwe trap laten renoveren?

Ieder huishouden heeft er wel eens mee te maken. De trapbekleding in uw huishouden begint vaal te worden en mondjesmaat kwaliteit te verliezen. De vraag of u uw trap moeten laten renoveren is dan al vaak een veel gestelde vraag. Waarom zou u niet? Traprenovatie kan namelijk tegen aantrekkelijke prijzen worden uitgevoerd bij flakestrap.nl, waarmee u de kwaliteit van mooie trapbekleding weer bij u in huis haalt!

De traprenovatie wordt volledig bekleed met de zogeheten flakes. Dit is een speciaal soort afwerking van de bekleding die ervoor zorgt dat de kwaliteit langer behouden blijft. Daarnaast garandeert deze stof een anti-slip werking en is anti-allergisch. Als u kiest voor traprenovatie van flakestrap.nl kunt u weer volop genieten van een trap die ook naadloos aansluit bij het design van uw huishouden. Dit allemaal tegen betaalbare prijzen en de service waar u naar op zoek bent. Flakestrap.nl is de leverancier en monteur als het gaat om traprenovatie met laagste prijs garantie. Onze duurzame vorm van traprenovatie zorgt ervoor dat u onze nieuwe tevreden klant wordt!

Kies dus voor de kwaliteit van traprenovatie en de ervarenheid die flakestrap.nl door de jaren heen heeft gewonnen. De mogelijkheden zijn breed en dat zorgt ervoor dat u voor een traprenovatie kan kiezen die goed aansluit bij uw behoeften en wensen. Wij luisteren hiernaar en willen altijd onze klanten op een zo positief mogelijk manier tevreden te stellen. Laat onze hoogwaardige kwaliteit van traprenovatie u in de toekomst verrassen. Flakestrap.nl is de specialist als het gaat om mooie traprenovatie.

 

Service

5 jaar garantie
Deskundig advies
Vrijblijvende offerte

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

© Copyright 2021 Enssieg Groep B.V. | Partners | Pers | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | FAQ | Contact | Sitemap