Trap renovatie voor een moderne look en een lange levensduur

Een goede trap gaat jaren mee, maar er komt een tijd dat uw trap vervangen of gerenoveerd moet worden. Veel mensen kiezen voor een renovatie omdat die goedkoper is dan het aanleggen van een nieuwe trap en het meestal de oplossing is die de minste tijd in beslag neemt. Bij Flakestrap bent u op het juiste adres als het gaat om het renoveren van uw trap. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Een renovatie door specialisten

Bent u voornemens om uw trap te laten renoveren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Flakestrap heeft u de keuze uit verschillende soorten bekleding zodat uw trap wordt gerenoveerd zoals u dat graag wilt. Enkele eigenschappen van onze bekleding zijn onder andere slijtvast, antislip en anti-allergisch. Flakestrap voert renovaties uit bij alle soorten trappen. De specialisten van Flakestrap maken van elke trap een pronkstuk waar u trots op kunt zijn!

Flakestrap is de juiste keuze

Er zijn genoeg redenen om uw trap te laten renoveren door Flakestrap. Allereerst om dat een trap renoveren tot een van de specialiteiten van Flakestrap behoort, maar ook omdat Flakestrap goede voorwaarden heeft. U heeft op trap renovatie maar liefst 5 jaar garantie . Na de renovatie ontvangt u een garantiecertificaat waardoor u bij ons de komende jaren verzekerd bent. Ook heeft Flakestrap een aantal keurmerken waardoor u zeker kunt zijn van uitmuntende kwaliteit. Flakestrap heeft namelijk een keurmerk voor topkwaliteit en een keurmerk voor gebruiksvriendelijkheid en veiligheid.

Interesse in een renovatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Service

5 jaar garantie
Deskundig advies
Vrijblijvende offerte

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

© Copyright 2021 Enssieg Groep B.V. | Partners | Pers | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | FAQ | Contact | Sitemap