Trap opknappen? Kies voor Flakestrap.nl!

Een trap opknappen is soms noodzakelijk om de veiligheid te garanderen. Na verloop van tijd is het namelijk mogelijk dat de anti slip kwaliteiten zijn verdwenen of dat er beschadigingen zijn opgetreden. Is uw trap aan een vernieuwing toe? Een trap opknappen is iets dat u het beste door professionals kunt laten doen. Flakestrap.nl voorziet uw trap van een schitterende flakes laag die niet alleen erg mooi is, maar ook zeer veilig. De beschermlaag is namelijk beschermend, antislip en zeer eenvoudig schoon te houden. Kies dus voor een lange termijn oplossing die betaalbaar is én een schitterend resultaat oplevert.

Flakes op uw trap

U kunt natuurlijk kiezen voor verf of vloerbedekking als trapbekleding, maar deze hebben beide grote nadelen. Zo is vloerbedekking niet slijtvast en slecht schoon te houden. Het verven van een trap kost veel tijd. Uw trap opknappen door middel van flakes is juist zeer hygiënisch en snel. In één werkdag wordt de trap voorzien van een klevende onderlaag, een laagje flakes en een beschermlaag. Deze laatste is antislip en tevens anti-allergisch, slijtvast en eenvoudig schoon te houden. Anderhalf uur na het aanbrengen van de beschermlaag kunt u alweer gebruik maken van de trap. Uw trap opknappen kan dus zeer snel en probleemloos wanneer u het laat doen door de professionals van Flakestrap.nl.

Trap opknappen? Flakestrap.nl!

Om alles uit uw trap te halen is het een goede optie om Flakes van Flakestrap.nl te kiezen. Het opknappen van uw trap is zodoende erg betaalbaar en het resultaat is van hoge kwaliteit. U kunt zelf de kleur van de flakes kiezen, dus de trap wordt volledig in uw persoonlijke stijl opgeknapt. Wilt u uw trap opknappen? Neemt u dan contact op met Flakestrap.nl. Wij voorzien u graag van gedegen advies en we komen desgewenst met kleurstaaltjes bij u langs zodat u een goede keuze kunt maken. Een trap opknappen met hoogwaardig resultaat? Dit doet u bij Flakestrap.nl.

Service

5 jaar garantie
Deskundig advies
Vrijblijvende offerte

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

© Copyright 2021 Enssieg Groep B.V. | Partners | Pers | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | FAQ | Contact | Sitemap