Trap bekleding van Flakestrap

Een Flakestrap is niet alleen mooi in uw huis maar daarnaast ook nog eens zeer functioneel. Trapbekleding geeft net wat extra's, waardoor hij helemaal af is. Bij Flakestrap is behoort trapbekleding tot één van de vele specialiteiten. Bij Flakestrap wordt de gehele trap voorzien van trapbekleding inclusief stootborden, wanden en zijkanten. Optioneel is het tevens mogelijk om de baluster te bekleden, dit betekend nooit geen vingerafdrukken of viezigheid op de baluster. Flakestrap bekleed verschillende soorten trappen zoals open trappen, dichte trappen en wenteltrappen. (van hout, beton of tegels). Kortom, voor al uw trappen kunt u terecht op Flakestrap.nl

Werkwijze Flakestrap

De trapbekleding van Flakestrap wordt altijd in 3 lagen aangebracht voor een optimaal resultaat. Eerst wordt uw huidige bekleding verwijderd, daarna wordt de trap in zijn totaliteit geschuurd en stofvrij gemaakt. Uiteindelijk wordt de door u gekozen trapbekleding toegepast onder hoge druk. Een voordeel van Flakestrap is dat uw trapbekleding binnen één dag geplaatst is. U kunt dus snel weer gebruik maken van uw trap en verder gaan met uw dagelijkse bezigheden.

Voordelen van Flakestrap

Voor trapbekleding bent u bij Flakestrap op het juiste adres! Niet alleen kunt u binnen een dag weer gebruik maken van uw trap, maar u heeft ook nog eens 5 jaar garantie! Na de plaatsing van de trapbekleding krijgt u een garantiecertificaat. Flakestrap heeft ook een aantal keurmerken. Zo hebben ze een keurmerk voor topkwaliteit en een keurmerk voor gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. U bent er dus van verzekerd dat uw trap van Flakestrap een trap is van topkwaliteit, die erg gebruiksvriendelijk en veilig is. Als u een betrouwbare en goede trap wilt moet u bij Flakestap zijn!

 

Service

5 jaar garantie
Deskundig advies
Vrijblijvende offerte

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

© Copyright 2021 Enssieg Groep B.V. | Partners | Pers | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | FAQ | Contact | Sitemap