Appartementencomplex trap? Flakes trap!

Een trap in een appartementencomplex wordt zeer veel gebruikt door alle bewoners en hun bezoek. Daarom is het van groot belang dat het gebouw voorzien is van een gedegen trap met antislip kwaliteiten. De reden hiervoor is dat u natuurlijk veilig naar boven en beneden wilt kunnen gaan, zonder dat u het risico loopt om uit te glijden. Een flakes trap is daarom de ideale trap voor in een appartementencomplex.

Een flakes trap in uw appartementencomplex

Een flakes trap kent vele voordelen ten opzichte van een gemiddelde andere trap. Allereerst is de trap zeer slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Dit zijn twee belangrijke kenmerken van een geschikte appartementencomplex trap. Zoals al eerder vermeld is de trap voorzien van een antislip laag, wat dus extra veilig is. Tevens is de trap leverbaar in diverse designs, dus er zal ongetwijfeld een variant zijn die aansluit bij het bestaande interieur van het complex. Doordat onze professionals de trap binnen één werkdag in het appartementsgebouw plaatsen, zullen de bewoners amper overlast ondervinden van het renoveren van de trap. Het vernieuwen van de appartementencomplex trap zal het gebouw en zijn bewoners alleen maar ten goede komen.

VVE: neem contact op met Flakestrap.nl

Als Vereniging Van Eigenaren (VVE) wilt u natuurlijk het beste voor u en uw medebewoners van het complex. Wij kunnen u verzekeren dat een antislip trap van Flakestrap.nl uitermate geschikt is voor uw appartementencomplex. De trap wordt geleverd met vijf jaar garantie, vastgelegd in een garantiecertificaat. Bent u lid van de Vereniging Van Eigenaren en wilt u uw gebouw van een nieuwe, mooie en gedegen trap voorzien? Neemt u dan contact op met Flakestrap.nl. Onze professionals zijn u graag van dienst en komen desgewenst met kleurstaaltjes naar uw locatie.

Service

5 jaar garantie
Deskundig advies
Vrijblijvende offerte

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

© Copyright 2021 Enssieg Groep B.V. | Partners | Pers | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | FAQ | Contact | Sitemap