Ervaringen van klanten

De klant krijgt gegarandeerd een  trap van hoge kwaliteit, de trap is namelijk: slijtvast, onderhoudsvriendelijk, anti-slip en voorzien van een uiterst aansprekend  decoratief design. Flakestrap gelooft in haar product en service en wil dit graag met u delen. Bent u op zoek naar klantervaringen, of heeft u zelf ervaring met Flakestrap? Deze pagina geeft u de mogelijkheid om ervaringen te delen!

Goede service komt tot uiting

Flakestrap biedt een uitstekend product en een goede service, zodat de klant maximaal van zijn aankoop kan genieten. We zijn van mening dat een goede service vanzelf tot uiting komt. Omdat we overtuigd zijn van ons product bieden we klanten de vrijheid om hun ervaringen te delen met andere geinteresseerden. Dit kan door middel van een review op een van de hieronder beschreven methoden. Laat andere klanten u overtuigen!

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Bereken uw prijs Bezoek afspraak maken Contact opnemen

Kiyoh

Kiyoh biedt een platform aan klanten van talloze bekende webshops! Kiyoh hecht veel waarde aan de betrouwbaarheid van de reviews, zodat er een eerlijk beeld van het bedrijf ontstaat! Het delen van uw ervaringen met Flakestrap draagt bij aan een eerlijk klantbeeld voor toekomstige klanten. Natuurlijk worden deze nauwlettend door ons in de gaten gehouden om ons product en dienst nog verder te verbeteren. Bent u opzoek naar reviews? Of wilt u er een met ons delen? Ga dan snel naar Kiyoh!

Google+

Google+ is een groot netwerk dat de klant in staat stelt zijn of haar ervaringen over een product of dienst te delen met de buitenwereld. Op die manier zijn toekomstige klanten gewaarschuwd voor narigheden tijdens hun aankoop. Op Google+ kunt u ook uw ervaringen over Flakestrap publiceren, dat hebben we zelfs graag! Laat ons, en anderen weten wat u vindt van ons product en de service op Google +!

Eigen website

Naast de externe diensten, zoals Google+ en Kiyoh is het ook mogelijk om uw review achter te laten op onze website! Zo weet u zeker dat uw ervaring op de juiste plaats wordt weergegeven! We zijn erg benieuwd hoe u onze service heeft ervaren en willen uw ervaringen graag openlijk delen met anderen! Laat uw review achter en informeer toekomstige klanten over uw ervaringen met Flakestrap!

Reviews

Graag delen wij de ervaringen van de mensen die reeds hebben gekozen voor een Flakestrap. Heeft u nog geen review geplaatst? Tevreden of ontevreden? Laat het ons weten en schrijf een review.

Schrijf een review
Naam: Maria Plaats: Herkenbosch Deze review is geplaatst op: 16-07-2012
Bij deze wil ik u nog even vertellen dat de trap zo prachtig geworden is, echt heel mooi, helemaal naar onze wens! De jongens waren erg aardig en werkten heel netjes. Hartelijk dank voor de service en fijne samenwerking.
Advies verkoper:
Plaatsing:
Onderhoudsvriendelijkheid:
Duurzaamheid:
Eindresultaat:
Naam: Slagerij de Groene Weg te Utrecht, Gerrit Takke Plaats: Utrecht Deze review is geplaatst op: 15-07-2012
Wij zijn erg tevreden over onze flakestrap.
Advies verkoper:
Plaatsing:
Onderhoudsvriendelijkheid:
Duurzaamheid:
Eindresultaat:
Naam: Wendy Plaats: Breda Deze review is geplaatst op: 23-05-2012
Wij zijn erg te spreken over onze flakestrap. We hebben op de website een bericht achter gelaten en werden dezelfde dag nog teruggebeld voor een afspraak. De renovatie kon op ongelofelijk korte termijn worden uitgevoerd. En het resultaat is geweldig! Een eerlijk bedrijf met een goed product.
Advies verkoper:
Plaatsing:
Onderhoudsvriendelijkheid:
Duurzaamheid:
Eindresultaat:

In het onderstaande formulier kunt u zelf een review achterlaten over Flakestrap.nl en haar diensten.

Naam *:
Plaats *:
E-mailadres *:
Review *:
Advies verkoper:
Plaatsing:
Eindresultaat:
Onderhouds vriendelijkheid:
Duurzaamheid:
Neem de Captcha code over:
Service

5 jaar garantie
Deskundig advies
Vrijblijvende offerte

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriƫle en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

© Copyright 2021 Enssieg Groep B.V. | Partners | Pers | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | FAQ | Contact | Sitemap