Ervaringen van klanten

De klant krijgt gegarandeerd een  trap van hoge kwaliteit, de trap is namelijk: slijtvast, onderhoudsvriendelijk, anti-slip en voorzien van een uiterst aansprekend  decoratief design. Flakestrap gelooft in haar product en service en wil dit graag met u delen. Bent u op zoek naar klantervaringen, of heeft u zelf ervaring met Flakestrap? Deze pagina geeft u de mogelijkheid om ervaringen te delen!

Goede service komt tot uiting

Flakestrap biedt een uitstekend product en een goede service, zodat de klant maximaal van zijn aankoop kan genieten. We zijn van mening dat een goede service vanzelf tot uiting komt. Omdat we overtuigd zijn van ons product bieden we klanten de vrijheid om hun ervaringen te delen met andere geinteresseerden. Dit kan door middel van een review op een van de hieronder beschreven methoden. Laat andere klanten u overtuigen!

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Bereken uw prijs Bezoek afspraak maken Contact opnemen

Kiyoh

Kiyoh biedt een platform aan klanten van talloze bekende webshops! Kiyoh hecht veel waarde aan de betrouwbaarheid van de reviews, zodat er een eerlijk beeld van het bedrijf ontstaat! Het delen van uw ervaringen met Flakestrap draagt bij aan een eerlijk klantbeeld voor toekomstige klanten. Natuurlijk worden deze nauwlettend door ons in de gaten gehouden om ons product en dienst nog verder te verbeteren. Bent u opzoek naar reviews? Of wilt u er een met ons delen? Ga dan snel naar Kiyoh!

Google+

Google+ is een groot netwerk dat de klant in staat stelt zijn of haar ervaringen over een product of dienst te delen met de buitenwereld. Op die manier zijn toekomstige klanten gewaarschuwd voor narigheden tijdens hun aankoop. Op Google+ kunt u ook uw ervaringen over Flakestrap publiceren, dat hebben we zelfs graag! Laat ons, en anderen weten wat u vindt van ons product en de service op Google +!

Eigen website

Naast de externe diensten, zoals Google+ en Kiyoh is het ook mogelijk om uw review achter te laten op onze website! Zo weet u zeker dat uw ervaring op de juiste plaats wordt weergegeven! We zijn erg benieuwd hoe u onze service heeft ervaren en willen uw ervaringen graag openlijk delen met anderen! Laat uw review achter en informeer toekomstige klanten over uw ervaringen met Flakestrap!

Reviews

Graag delen wij de ervaringen van de mensen die reeds hebben gekozen voor een Flakestrap. Heeft u nog geen review geplaatst? Tevreden of ontevreden? Laat het ons weten en schrijf een review.

Schrijf een review
Naam: Peter Plaats: Zevenaar Deze review is geplaatst op: 17-03-2016
Peter Zevenaar 14/03/2016 Aanbeveling: ja Particulier Eerste keer klant Stel 35-55 jr Aankoop Bekleden van trappen (treden) met flakes (tin) 9 Pluspunten Afspraken werden goed nagekomen. Degene ( Pedro) die onze trappen heeft "bekleed" was heel prettig in omgang en uitermate beleefd en dacht ook mee in oplossingen. Daarnaast werd er schoon gewerkt. Er waren wat onvolkomenheden welke binnen zeer korte tijd naar volle tevredenheid zijn opgelost. Wij zijn in ieder geval erg blij dat we voor dit product gekozen hebben. Verbeterpunten Ga zo door met name op het gebied van klantvriendelijkheid.
Advies verkoper:
Plaatsing:
Onderhoudsvriendelijkheid:
Duurzaamheid:
Eindresultaat:
Naam: A. van der Kooij Plaats: Hoogkarspel Deze review is geplaatst op: 08-05-2015
Ons trappenhuis van beton is veranderd in een mooie glanzende granieten trap met bijbehorende bordessen. Het is een plaatje, een visitekaartje voor ons complex Julianastaete te Hoogkarspel, echt een aanrader voor VvEs e.d. In 1 of 2 dagen van oud naar nieuw.
Advies verkoper:
Plaatsing:
Onderhoudsvriendelijkheid:
Duurzaamheid:
Eindresultaat:
Naam: S van Dort Plaats: numansdorp Deze review is geplaatst op: 10-03-2015
bij ons betontrappen voorzien met dolomiet flakes Bewoners zeer content met uitvoering en afwerking een visite plaatje van ons appartementen gebouw
Advies verkoper:
Plaatsing:
Onderhoudsvriendelijkheid:
Duurzaamheid:
Eindresultaat:
Naam: Andre Roelants Plaats: Aalst-België Deze review is geplaatst op: 06-10-2014
Het resultaat van de Flakes trapbekleding mag gezien worden. De vakman werkte heel professioneel en alles was in één dag klaar.
Advies verkoper:
Plaatsing:
Onderhoudsvriendelijkheid:
Duurzaamheid:
Eindresultaat:
Naam: Nieko Plaats: Maastricht Deze review is geplaatst op: 08-02-2013
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe flakestrap. Een echte aanrader.
Advies verkoper:
Plaatsing:
Onderhoudsvriendelijkheid:
Duurzaamheid:
Eindresultaat:

In het onderstaande formulier kunt u zelf een review achterlaten over Flakestrap.nl en haar diensten.

Naam *:
Plaats *:
E-mailadres *:
Review *:
Advies verkoper:
Plaatsing:
Eindresultaat:
Onderhouds vriendelijkheid:
Duurzaamheid:
Neem de Captcha code over:
Service

5 jaar garantie
Deskundig advies
Vrijblijvende offerte

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

© Copyright 2021 Enssieg Groep B.V. | Partners | Pers | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | FAQ | Contact | Sitemap