Voorzie uw pand van een moderne trap

Net zoals andere interieur items is een trap onderhevig aan trends. Een moderne trap is altijd een mooie toevoeging aan uw huis, maar ook aan een school, ziekenhuis, winkelcentrum, bedrijfspand of appartementengebouw. Een trap is dus zowel een praktisch als een esthetisch onderdeel van het gebouw. Zoekt u een mooie en moderne trap van hoge kwaliteit? Dan bent u bij Flakestrap.nl aan het juiste adres. Wij voorzien uw trappen van de juiste bekleding die niet alleen mooi is, maar ook zeer onderhoudsvriendelijk, veilig en slijtvast.

Een moderne trap met flakes

Wanneer u het interieur wilt voorzien van een modern tintje, dan is een moderne trap een goed idee. De professionals van Flakestrap renoveren uw huidige trap op een betaalbare manier door deze te voorzien van een laagje flakes. Dit zijn kunststof deeltjes in diverse kleuren die samen met een basislaag en een doorzichtige beschermlaag op uw trap worden aangebracht. De flakes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins, dus uw moderne trap kan volledig naar uw wensen worden gerenoveerd. De blanke toplaag zorgt er niet alleen voor dat uw trap wordt voorzien van een beschermlaag, maar zorgt tevens voor een antislip laag. Uw trap wordt dus niet alleen mooier, maar ook veiliger.

Trap renovatie in één dag

De professionals van Flakestrap.nl transformeren uw huidige trap in één werkdag tot een mooie, moderne trap. Anderhalf uur nadat de laatste beschermlaag is aangebracht, kunt u de trap weer betreden. De bezoekers of bewoners van het pand zullen dus weinig overlast ervaren van de trap renovatie. Een moderne trap in één werkdag? Dat is mogelijk met Flakestrap.nl! Neemt u contact met ons op via het contactformulier. Wij komen desgewenst bij u langs met kleur staaltjes en geven u gedegen advies zodat u binnen een mum van tijd kunt genieten van een gerenoveerde moderne trap.

Service

5 jaar garantie
Deskundig advies
Vrijblijvende offerte

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

© Copyright 2021 Enssieg Groep B.V. | Partners | Pers | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | FAQ | Contact | Sitemap