Keurmerken

Keurmerk

Eindeloos assortiment

Om een selectie te kunnen maken werkt Enssieg met vijf sferen: uni, lei, aarde, terrazzo en exclusief. Iedere categorie heeft diverse soorten flakesmixen.

Keurmerk

Topkwaliteit

Een trap wordt intensief gebruikt, waardoor een uitstekende kwaliteit van essentieel belang is. Wij werken met de beste materialen uitsluitend eigen vakmensen. Alleen op deze manier kunnen wij de kwaliteit die u van ons verwacht waarborgen. Flakestrap.nl geeft dan ook 3 jaar garantie.

Keurmerk

Gebruiksvriendelijk & veilig

Flakestrappen zijn naadloos en vloeistofdicht, daardoor zeer eenvoudig te reinigen. Hierdoor bijzonder geschikt bij allergieën voor huismijt en/of stof. De standaard anti-slip vergroot uw veiligheid door een absoluut slipvrije trap.

Keurmerk

Maatschappelijk verantwoord

Milieubewust en maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij de Flakestrap.nl hoog in het vaandel. Flakestrap.nl werkt enkel met hoogstaande duurzame en mileu vriendelijke materialen. Alle productieprocessen zijn dusdanig ingericht zodat er effectief wordt bij gedragen aan maatschappelijk verstandige keuzes. De Enssieg Groep geeft ook door innovaties haar input aan duurzaam bouwen.   

Keurmerk

Garantie

Flakestrap.nl verleent u 3 jaar garantie. Het heldere garantiecertificaat geeft u een overzicht van de complete garantiestelling die u van ons mag verwachten. Het garantiecertificaat wordt u na plaatsing van de flakestrap overhandigd. 

 

Service

5 jaar garantie
Deskundig advies
Vrijblijvende offerte

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

© Copyright 2021 Enssieg Groep B.V. | Partners | Pers | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | FAQ | Contact | Sitemap