Een gouden trap in uw pand?

Bent u op zoek naar exclusieve trap bekleding met een zeer unieke uitstraling? Dan is gouden trapbekleding wellicht een optie. Goud is namelijk een kleur die staat voor exclusiviteit en weelde. Wanneer u wilt dat uw pand dit uitstraalt, dan kunt u kiezen voor een gouden trap. Bij Flakestrap.nl kunt u kiezen voor een schitterende gouden flakes mix die op uw trap wordt aangebracht. Uiteraard werken wij professioneel en snel, dus u kunt in een mum van tijd genieten van een heuse goud gekleurde trap in uw pand.

De voordelen van een gouden flakes trap

Een fonkelende gouden trap van Flakestrap.nl is niet alleen exclusief qua uitstraling, maar ook zeer kwalitatief. Wij maken namelijk gebruik van hoogwaardige materialen en wij kunnen er binnen één werkdag voor zorgen dat uw pand is voorzien van een gouden trap. De professionals van Flakestrap.nl zullen de trap eerst gereedmaken voor het bekleden. De trap wordt geschuurd en vuilvrij gemaakt. Vervolgens wordt er een klevende basislaag aangebracht en dan worden de gouden flakes onder hoge druk toegevoegd. Tenslotte wordt de gouden trapbekleding voorzien van een transparante beschermlaag. Anderhalf uur na het aanbrengen van de beschermlaag zal de trap weer gebruikt kunnen worden. Men zal dus weinig hinder ondervinden van het aanbrengen van gouden trapbekleding.

Een exclusieve trap in uw pand?

Wilt u een zeer unieke en exclusieve trap in uw woning, bedrijf of andersoortig pand? Dan bent u bij Flakestrap.nl aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een van de weinige bedrijven die deze unieke gouden flakes trappen aanbieden. De trappen zijn onderhoudsvriendelijk, antislip, anti-allergisch, zeer duurzaam en snel te plaatsen. Al deze voordelen zorgen ervoor dat een gouden trap van Flakestrap beslist een goede keuze is. Bent u geïnteresseerd en zou u graag meer informatie of kleurstaaltjes willen ontvangen? Dan kunt u contact opnemen via het contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

Service

5 jaar garantie
Deskundig advies
Vrijblijvende offerte

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

© Copyright 2021 Enssieg Groep B.V. | Partners | Pers | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | FAQ | Contact | Sitemap