Mooie en duurzame Chipstrap

Bent u op zoek naar een mooie trap die nét even anders is dan andere trappen? Wilt u graag een onderhoudsvriendelijke trap in uw huis of kantoor? Een chips trap is de trap die u zoekt! Uw chips trap wordt in één werkdag geplaatst door een professioneel bedrijf. Het resultaat mag er wezen: u krijgt een mooie trap die een werkelijke verfraaiing is van uw ruimte. De chips trap wordt geplaatst door professioneel trappenbedrijf Enssieg Groep, dus u bent verzekerd van kwaliteit.

De voordelen van een chips trap

Een chips trap kent vele voordelen die erg prettig zijn in uw huis, kantoor of gebouw. Zo is een chips trap slijtvast, dus u kunt lang genieten van uw mooie trap. Een ander belangrijk kenmerk van de chips trap is het feit dat deze anti-slip is. Een chips trap is dus een investering in veiligheid, want mensen zullen niet snel uitglijden op uw trap. Veiligheid staat erg hoog in het vaandel bij bedrijven en mensen, dus een dergelijke trap is dan een goede keuze. Er is nog een belangrijk voordeel van een chips trap ten opzichte van een gestoffeerde trap. Tegenwoordig hebben veel mensen last van allergieën. Met een chips trap hoeft u zich geen zorgen te maken, want deze is helemaal allergie proof. Met een chips trap hoeft u dus nooit meer te niezen en te hoesten door al dat stof dat zich verzamelt in de bekleding van uw trap.

Een chips trap: mooi en betaalbaar

Al deze voordelen zijn natuurlijk fantastisch, maar het prijskaartje is ook belangrijk. Wij kunnen vertellen dat een chips trap zeer voordelig is. Een chips trap is geschikt voor nieuwbouw, maar ook voor bestaande gebouwen. Dus voor zowel in een nieuw project als een renovatie project kunt u kiezen voor een chips trap. Neem contact op met Enssieg Groep voor een vrijblijvend advies betreffende deze duurzame trapbekleding.

Contact opnemen?

Heeft u een vraag, wenst u advies of een afspraak bij u op locatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Service

5 jaar garantie
Deskundig advies
Vrijblijvende offerte

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

© Copyright 2021 Enssieg Groep B.V. | Partners | Pers | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | FAQ | Contact | Sitemap