4 goede redenen om je trap te laten bekleden

Categorie: Blog | 24-02-2016 14:24

4 goede redenen om je trap te laten bekleden

We zouden je nooit aanraden om ‘zomaar’ je trap opnieuw te laten bekleden. Het is goedkoper dan de plaatsing van een nieuwe trap, maar het blijft het uiteraard een investering die je niet doet zonder reden. Wat niet wegneemt dat er heel wat voordelen verbonden zijn aan het bekleden van je trap. Een traprenovatie bespaart je flink wat hak- en breekwerk. ’s Ochtends loop je over je oude trap naar beneden en ’s avonds over je nieuwe trap naar boven. Wij zetten vier goede redenen op rij om je trap een nieuwe look aan te meten!

1.     Meer veiligheid

Veiligheid is voor iedereen een prioriteit. Is je oude trap al op leeftijd en heeft veelvuldig gebruik aanzienlijke slijtage veroorzaakt? Dan doe je er goed aan om je trap te laten bekleden met Flakestrap, Flakestrap is heeft een groot voordeel voor een veiligere trap namelijk anti-slip. Een stevige, veilige trap is onmisbaar!

2.     Anti-allergisch

Bent u zelf allergisch voor huisstofmijt of hebt u gezinsleden die last hebben van een allergische reactie op stofdeeltjes. Flakestrap bekleding is anti-allergisch; u hoeft dus niet bang te zijn voor huisstofmijt die bij de traditionele trapbekleding vaak nog om de hoek kwam kijken.   

3.     Een gloednieuwe look

Onze smaak en voorkeuren veranderen aan de lopende band. Het is logisch dat we ons interieur hierop afstemmen. Het is perfect logisch om af en toe je interieurinrichting helemaal om te gooien. Aangezien je trap een belangrijk element is in huis, moet die er natuurlijk ook aan geloven. Je trap laten bekleden is veel eenvoudiger dan een nieuwe trap plaatsen. Flakestrap heeft voor ieder wat wils. Onze 5 verschillende mixen heben ieder een uitgesproken karakter en sfeer! De verschillende mixen gaan van warme bruintinten tot aan de mix exclusief die bestaat uit verfijnde flakes met onder andere glitters!

4.     Alles is mogelijk

Echt élke trap komt in aanmerking voor Flakestrap of de trap nou een open trap is, een gesloten of met draai. U kunt zelfs de stootborden en wangen voorzien van de bekleding en wilt u echt dat het een geheel word dan kunt ook ook de baluster of overloop laten bekleden met Flakestrap. 

Wilt u meer informatie over Flakestrap, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bekijk al onze blogs
Service

5 jaar garantie
Deskundig advies
Vrijblijvende offerte

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

© Copyright 2022 Enssieg Groep B.V. | Partners | Pers | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | FAQ | Contact | Sitemap