Vier handige traprenovatie tips

Categorie: Blog | 30-10-2015 09:54

Vier handige traprenovatie tips

Een traprenovatie is niet iets dat u zo maar aanschaft. Hieronder staan 4 tips hoe u uzelf kunt voorbereiden wanneer u voor een nieuwe trap of een traprenovatie kiest. Onze medewerkers van Flakestrap helpen u hier graag bij.

Maak een slimme materiaalkeuze

Wanneer u een traprenovatie overweegt, dan is het handig om te kiezen voor een sterk materiaal dat ook nog eens warmte en een mooi uiterlijk biedt. U kunt het assortiment van Flakestrap eens bekijken. Door ons uitgebreide assortiment vindt u altijd wel een kleur die bij u past.    

Bepaal het budget voor de traprenovatie

Een trap is niet zomaar een investering. Wanneer u op zoek gaat naar een trap, zorg dan dat u voor uzelf een trapranovatie budget in uw hoofd  heeft. Dit budget kunt u voorleggen aan de adviseur tijdens het oriënterende gesprek. Hij zal met u meedenken over wat er allemaal mogelijk is voor dat bedrag.

Schakel een traprenovatie expert in

Het beste is toch om een showroom bezoek te doen bij Flakestrap indien u voor een flakestrap traprenovatie kiest. Onze adviseurs kunnen u ter plekke adviseren en alle mogelijkheden laten zien die er zijn op het gebied van trappen. Wij nemen alle tijd voor onze klanten om zo onze klanten een goed gevoel te geven als zij de deur uit stappen.

Wees voorbereid

Zodra u een afspraak wilt maken, kunt u het beste van te voren uw traptreden tellen en de afmetingen opschrijven. Zo kunnen adviseurs meteen een prijs maken en komt u nooit voor verassingen te staan. Ook als u van te voren al een keer het assortiment hebt bekeken weet u voor uzelf ook wat u mooi vindt en kunt u specifieker geadviseerd worden in uw eigen keuzes. 

Bekijk al onze blogs
Service

5 jaar garantie
Deskundig advies
Vrijblijvende offerte

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

© Copyright 2022 Enssieg Groep B.V. | Partners | Pers | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | FAQ | Contact | Sitemap