Nieuwe trends voor uw trapbekleding

Categorie: Blog | 26-02-2018 13:13

U wilt slijtage voorkomen, uw woning helemaal zelf inrichten en niet bij elke stap bang te hoeven zijn dat je weg glijd. Dit zijn een paar redenen van de zoveel waarom u uw trap wilt laten bekleden. Het is belangrijk dat u weet wat u wilt zodat wij voor u daarmee aan de slag kunnen gaan. Hier vertellen we u de nieuwste trends zodat u weet wat er op dit moment heel erg in trek is. 

Creativiteit

het blijft altijd gewild dus nu nog steeds voor trapbekleding, verschillende creaties van van verschillende kleuren. het is vrij logisch waarom dat zo is want doordat u zelf de kleur kan aanbrengen die u wilt kunt u alle kanten op en zelf precies aangeven wat u wilt. een voorbeeld van zo'n creatie is colorblocking. Wat betekent colorblocking? Colorblocking is er voor bedoeld om uw treden te laten opvallen in verschillende tinten van dezelfde kleurstelling. 

Steentapijt

U vindt de stenen kleuren en dergelijke erg mooi, maar u wilt niet de kou van het product binnen brengen. Hier is nu een heel makkelijk antwoord op bedacht en dat is steentapijt. Wat is steentapijt nu precies? Steentapijt is een tapijt van hars en kleine steendeeltjes. Er zijn verschillende positieve punten van dit soort trapbekleding zoals dat het een naadloze ondergrond vormt en dat het ook nog is duurzaam is. Weet u wat nog mooier is dat u de dichtheid helemaal zelf kan bepalen van het steentapijt. U kunt dus aangeven dingen zoals: een tapijt met meer hars en minder steentjes of een tapijt met veel steentjes en weinig hars. Het mooie van steentapijt is dat u het ook nog kan gebruiken als gewone vloerbekleding. 

Betonlook

Ja de betonlook is op dit moment erg in trek dus is daarom ook een trend binnen de trapbekleding. Hoe komt het nou dat de betonlook zo in trek is? Dat komt doordat de kleur van de betonlook erg neutraal is maar toch mooi. Dat is een enorm voordeel van deze betonlook. Doordat deze kleur zo neutraal is kun je het met vrijwel alles combineren denk hierbij aan meubels, materialen en accessoires. Het is niet alleen bij de trapbekleding erg in trek maar het is tegenwoordig ook erg in trek voor normale woonkamers.

Hulp van vakmensen

U wilt advies of hulp van echte vakmensen bij uw trapafwerking? Neem ten alle tijden contact met ons op en wij helpen u graag met de hulp die het beste voor u is.

Bekijk al onze blogs
Service

5 jaar garantie
Deskundig advies
Vrijblijvende offerte

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

© Copyright 2022 Enssieg Groep B.V. | Partners | Pers | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | FAQ | Contact | Sitemap