Betontrap renovatie met flakes

In openbare gebouwen, bedrijfspanden, scholen, parkeergarages, winkelcentra en appartementencomplexen zijn vaak betonnen trappen te vinden. Veelal zijn deze niet voorzien van trapbekleding. Wilt u uw betontrap renoveren? Dan is het wellicht een goed idee om te kiezen voor een goede bekleding: Flakes. Wanneer u de betonnen trap namelijk bekleedt met een flakes laag, creëert u niet alleen een mooiere trap, maar ook een veiligere en onderhoudsvriendelijke trap. De slijtvaste toplaag is namelijk antislip en vuil afstotend. Een betontrap renoveren? Kies voor flakes van Flakestrap.nl!

Veilig, betaalbaar en slijtvast

Het renoveren van een betontrap hoeft absoluut niet kostbaar en tijdrovend te zijn. Door onze jarenlange ervaring in het bekleden van trappen kunt u er op vertrouwen dat wij de klus binnen afzienbare tijd voor u klaren. De betontrap wordt schoongemaakt en voorzien van een klevende basislaag. Vervolgens wordt er een flakeslaag van uw keuze aangebracht. Ons assortiment flakes is zeer uitgebreid, dus u vindt ongetwijfeld een geschikte kleur of kleurenmix. Tenslotte brengt men hier een beschermende laag aan. Deze beschermlaag is antislip, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en anti-allergisch. Een betontrap renoveren kan dus op een zeer effectieve manier wanneer u gebruik maakt van flakes.

Betontrap renoveren in één werkdag

Laat uw betontrap renoveren door Flakestrap.nl, want onze vakbekwame professionals kunnen dit in één werkdag voor u doen. Anderhalf uur nadat de beschermlaag is aangebracht, kunt u weer gebruik maken van de trap. Uw bewoners, bezoekers, klanten en werknemers zullen dus minimale hinder ondervinden van het renoveren van de betontrap. Bent u benieuwd wat Flakestrap voor uw pand kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op. Onze specialisten komen bij u langs op de locatie met kleurstaaltjes alvorens een vrijblijvende offerte op te stellen. Zodoende kunt u een gedegen keuze maken wanneer u besluit om uw betontrap te renoveren.

Service

5 jaar garantie
Deskundig advies
Vrijblijvende offerte

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

© Copyright 2021 Enssieg Groep B.V. | Partners | Pers | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | FAQ | Contact | Sitemap