Een betontrap bekleden? Flakestrap.nl is uw professional

Is uw pand voorzien van een betonnen trap en wilt u deze betontrap bekleden met gedegen trapbekleding? Dan zijn kunststof flakes een zeer prima oplossing. De trap wordt schoongemaakt, en vervolgens voorzien van een klevende basislaag. Daarna wordt er onder hoge druk een flakes mix aangebracht en deze wordt tenslotte voorzien van een beschermlaag. Deze methode is zeer geschikt een betrontrap te bekleden in groot vastgoed zoals ziekenhuizen, bedrijven, scholen en appartementencomplexen. De professionals van Flakestrap.nl zorgen er namelijk voor dat trappen binnen één werkdag worden voorzien van een mooie flakes laag. Na het aanbrengen van de beschermlaag is de trap na 1,5 uur weer te betreden, dus het oponthoud is zeer minimaal. Aan het einde van de dag kan de trap gewoon weer gebruikt worden.

Betontrap bekleden? Kies voor flakes!

Wij zijn al vele jaren actief in het bekleden van betontrappen. Een flakestrap is niet alleen veel mooier dan een betonnen trap, maar ook slijtvast, gemakkelijk schoon te houden en veiliger. Het systeem is namelijk antislip, waardoor het ook met nat weer veilig is om de trap te betreden. Een betontrap bekleden is een specialistisch klusje. U kunt er op vertrouwen dat de vakkundige werknemers van flakestrap.nl uw trap op een snelle en mooie manier renoveren. Aangezien u de keuze heeft tussen verschillende flakesmixen, vindt u beslist een design dat aansluit bij uw wensen.

Gedegen advies en een vrijblijvende offerte

In appartementencomplexen en openbare gebouwen wordt er vaak maar weinig aandacht besteed aan het uiterlijk van trappen om zo kosten te besparen. Wanneer u er voor kiest om uw betontrap te bekleden met een flakes laag, kiest u voor een zeer betaalbare én mooie oplossing. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw pand? Neemt u dan contact op met Flakestrap.nl. Wij voorzien u graag van advies en een op maat gemaakte offerte.

Service

5 jaar garantie
Deskundig advies
Vrijblijvende offerte

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

© Copyright 2021 Enssieg Groep B.V. | Partners | Pers | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | FAQ | Contact | Sitemap