Nieuwsbrief maart, Batibouw beurs

Op 20 februari ging in Brussel de Batibouw beurs van start. Onze Belgische Flakestrap-dealer Juga projects presenteerde hier in paleis 3 onze allernieuwste Flakestrappen. De stand van Juga liet twee Flakestrap demotrappen zien met de Flakes mixen Terrazzo Travertin en Terrazzo Graniet. Hiernaast gaven de vele monsterplaten bezoekers een goed beeld van het palet aan mogelijkheden die Flakesmixen biedt. 

Op deze beurs waar het overgrote deel van de standhouders klassieke trapbekleding aanbood, was de aanwezigheid van Flakestrap uniek te noemen. Door onze aanwezigheid op de beurs heeft België voor het eerst kennis gemaakt met de nieuwste manier van trapbekleden. Het unieke concept van Flakestrap heeft ook hier weer veel mensen weten te verbazen.

Met name het grote palet aan mogelijkheden in kleur, functionaliteit en uitstraling maakte indruk op de bezoeker. De nadruk die werd gelegd op deze uitgebreide variatie die Flakestrap biedt, werd op de stand goed overgebracht op de bezoekers. Voor elke inrichting en stijl was een monsterplaat te bekijken met een geschikte mix en kleur. Zowel de exclusieve gouden trap of de rustieke kleur lei; het was allemaal te bezichtigen op de Batibouw beurs. 

De Batibouw beurs is de grootste bouwbeurs van België. Dit jaar waren er bijna 300.000 bezoekers die 120.000m2 aan bouwmaterialen konden bekijken van meer dan 1000 exposanten verdeeld over 12 paleizen.

Bekijk hier de foto's van referentieprojecten.

Service

5 jaar garantie
Deskundig advies
Vrijblijvende offerte

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

© Copyright 2021 Enssieg Groep B.V. | Partners | Pers | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | FAQ | Contact | Sitemap