Antislip trappen

Trappen zijn onmisbaar in gebouwen met meer dan één verdieping. Dit is natuurlijk bij woonhuizen veelal het geval, maar wat dacht u van appartementencomplexen, scholen, bedrijfspanden en dergelijke gebouwen? Een gelakte of geschilderde trap kan al snel erg glad worden, vooral wanneer men met natte schoenen een dergelijke trap betreedt. Daarom zijn antislip trappen zeker geen overbodige luxe. Bij Flakestrap.nl kunt u terecht voor antislip trappen van hoge kwaliteit die ook nog eens in een decoratief design gemaakt kunnen worden.

De voordelen van een antislip trap van Flakestrap.nl

Er zijn diverse redenen te bedenken waarom u een antislip trap van Flakestrap.nl zou moeten overwegen. Allereerst wilt u natuurlijk de veiligheid waarborgen van de mensen die gebruik maken van de trap. Met antislip trappen zullen bewoners van appartementencomplexen en werknemers in bedrijfspanden niet uitglijden terwijl ze zich naar een hogere of lagere verdieping begeven. Ook scholen en openbare gebouwen zoals parkeergarages worden één klap veiliger wanneer er gebruik wordt gemaakt van antislip trappen. U krijgt 5 jaar garantie op de trappen van Flakestrap.nl. De trappen zijn naadloos, zeer onderhoudsvriendelijk en kunnen binnen één werkdag worden geplaatst. Uw complex of gebouw kan dus binnen één werkdag beschikken over veilige antislip trappen.

Verschillende design mogelijkheden

Elk interieur is anders, dus daarom bieden wij onze antislip trappen in verschillende designs aan. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor één kleur, bijvoorbeeld zwart, wit of bruin. Tevens kunt u kiezen voor een mix van kleuren met een aparte uitstraling. Ook kunt u gaan voor een kleur met een glittertje. Door de vele mogelijkheden is er vast en zeker een geschikte kleur te vinden die aansluit bij uw wensen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent antislip trappen voor bijvoorbeeld uw appartementencomplex, school of andersoortig gebouw? Neemt u dan contact op met Flakestrap.nl. Onze professionals staan voor u klaar met raad een daad.

Service

5 jaar garantie
Deskundig advies
Vrijblijvende offerte

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

© Copyright 2021 Enssieg Groep B.V. | Partners | Pers | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | FAQ | Contact | Sitemap