Anti slip trapbekleding van Flakestrap.nl

Trappen in openbare gebouwen zoals scholen, ziekenhuizen, winkelcentra en andere soortgelijke panden worden ontzettend veel gebruikt. Het is dan ook van groot belang dat deze erg veilig zijn, vooral met nat weer. Wanneer u kiest voor antislip trapbekleding van Flakestrap.nl wordt u trap niet alleen veiliger, maar ook mooier. Er zijn namelijk talloze flakesmixen waaruit u kunt kiezen. Er is dus ongetwijfeld een dessin dat aansluit bij de rest van het interieur. Gedegen antislip trapbekleding vindt u voordelig bij Flakestrap.nl.

Flakes: veel voordelen voor een scherpe prijs

Flakes zijn eigenlijk kunststof deeltjes die in diverse kleuren worden gemaakt. De flakesmix wordt op een klevende onderlaag gespoten en vervolgens voorzien van een beschermlaag. Deze vorm van antislip trapbekleding is dus zeer mooi, want u kunt zelf een flakesmix kiezen die aansluit bij uw interieur. Verder is de trap slijtvast, naadloos, anti allergisch en onderhoudsvriendelijk. Het team van Flakestrap.nl zal nog geen dag bezig zijn met het aanbrengen van de Flakes en u kunt na 1,5 uur na het spuiten alweer gebruik maken van de trap. Dit is dus een zeer snelle manier om uw trap te voorzien van antislip trapbekleding.

Ook voor openbare gebouwen en appartementencomplexen

Bent u lid van de Vereniging Van Eigenaren of bent u leidinggevende of directeur bij een bedrijf, school of andere organisatie? Overweegt u dan eens om de trappen in uw pand te voorzien van antislip trapbekleding. U creëert een veiligere omgeving voor uw bewoners, bezoekers of werknemers en uw trap wordt tegelijkertijd op een mooie manier gerenoveerd. Neemt u contact op met Flakestrap.nl voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs met kleurstaaltjes zodat u een gedegen keuze kunt maken. Kies dus voor betaalbare en mooie antislip trapbekleding van Flakestrap.nl!

Service

5 jaar garantie
Deskundig advies
Vrijblijvende offerte

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

© Copyright 2021 Enssieg Groep B.V. | Partners | Pers | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | FAQ | Contact | Sitemap